imagine_fundal
Adauga anunt GRATUIT Recente TOP 5 Top 100 Cautare avansata T & C Ajutor Online: 1
CAUTARE RAPIDA
Puteti selecta una sau mai multe optiuni de cautare
Caut:
Pret minim: Pret maxim:
Afaceri
Auto
Diverse
Electronice
Imbracaminte
Imobiliare
Loc de munca
Servicii
Timp liber
Turism

 Termeni si Conditii de Utilizare

1. Descrierea serviciului
Postarea anunturilor pe acest site se face GRATUIT. Utilizarea serviciului de publicare a anunturilor in mod gratuit presupune acordul dvs. in ce priveste prezentele conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile impuse, trebuie sa incetati a folosi acest site.

2. Protejarea informatiilor
Conform politicii noastre de protejare a informatiilor nu putem oferi tertilor niciun fel de informatii referitoare la utilizatorii nostri, cu exceptia informatiilor puse de utilizatori la cunostinta publicului larg prin includerea lor in cadrul anunturilor publicate.

3. Continut
Toate informatiile publicate pe site revin in resposabiltatea persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra sunteti responsabili 100% pentru toate materialele pe care le incarcati pe site, precum si a informatiilor publicate. Nu putem verifica fiecare anunt in vederea asigurarii integritatii si calitatii anunturilor. Prin Adaugarea de anunturi sunteti de acord sa NU folositi siteul pentru a:
a) Incarca orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator; intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod;
b) pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie; falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul siteului;
c) incarca orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere; sau care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;

4. Modificari ale serviciului
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari in orice moment in continutul siteului fara o notificare prealabila. Nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru acest motiv.

Atentie la fraude posibile
Evitati mesajele in care vanzatorul invoca diverse motive pentru a nu se intalni direct cu potentialul cumparator, precum si situatiile in care cumparatorul insista sa plateasca prin cec-uri, plati online etc.

Fiecare cumparator sau vanzator de buna credinta este raspunzator in intregime de informatiile pe care le transmite si de tranzactiile pe care le efectueaza. Este recomandata acordarea atentiei maxime mesajelor schimbate cu potentialii vanzatori sau cumparatori.

Verificati cu atentie ofertele extrem de avantajoase care vi se ofera uneori; pot fi situatii absolut corecte, dar pot fi si tentative de frauda.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea